Όμιλος ξενοδοχείων Ξένος

Ο όμιλος ξενοδοχείων Ξένος διαθέτει δυναμική παρουσία στο χώρο της φιλοξενίας στο νησί της Ζακύνθου στην Ελλάδα για σχεδόν 4 δεκαετίες. Όντας η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή ομάδα στο νησί, κατέχει έντεκα ξενοδοχεία με συνολική χωρητικότητα 5.000 κλινών διαφορετικών προτύπων και κατηγοριών.

Η εταιρεία ακολούθησε τη ζήτηση των φιλοξενουμένων της για ένα νέο μικρό και πολυτελές ξενοδοχείο που θα προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το νέο ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2016 και λειτουργεί μόνο για ενήλικες, προσφέροντας χωρητικότητα μέχρι 90 άτομα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο διάσημο θέρετρο του Τσιλιβί, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, στην κορυφή ενός λόφου με πανοραμική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, προσφέροντας υψηλά επίπεδα ιδιωτικότητας και ηρεμίας, αλλά ταυτόχρονα είναι σε απόσταση αναπνοής από το Τσιλιβί, όπου προσφέρονται πολλά εστιατόρια, μπαρ και εγκαταστάσεις αναψυχής..

zante

Η Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος είναι από τα πιο όμορφα και δημοφιλή νησιά του Ιονίου. Βρίσκεται νότια της Κεφαλονιάς, είναι παγκοσμίως γνωστή για τις κρυστάλλινες παραλίες και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Το Ναβάγιο είναι η πιο διάσημη παραλία της Ζακύνθου, με τη χρυσή άμμο και τα εξωτικά γαλάζια νερά. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Ζάκυνθο.

Υπέροχες παραλίες στη Ζάκυνθο είναι επίσης ο Βασιλικός, ο Γέρακας, οι Αλυκές και άλλες παραλίες στη νότια πλευρά του νησιού.

Λόγω της μαλακής άμμου και του καθαρού νερού, αυτές οι παραλίες χρησιμοποιούνται ως σημεία αναπαραγωγής για την θαλάσσια χελώνα γνωστή ως Caretta-Caretta.